החזרת עוברים איטיים לאחר הפריה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/10/2018 | 20:13 | מאת: רונית

נעשו לי ארבע הפריות מהשאיבה ביום ראשון, אך ההסבר שקיבלתי הוא להקפיא את כל העוברים כי הם ״איטיים״ ולא להחזיר. למרות זאת, בגלל שאני בת 44 אני מעונינת להחזיר מחר עוברים. האם השיקולים שלי נכונים? מה הם שיקולי הרופא בדחיית ההחזרה ואיפה יש סיכוי גבוה יותר לקליטה? חייבת לציין, שניקלטתי בעבר, הריון שלא צלח, כאשר חיכיתי חודש בעצת הרופא ולא החזרתי טריים.

16/10/2018 | 22:58 | מאת: פרופ' משיח שלמה

איני מבין מדוע עוברים "איטיים" זה סבה להקפאתם. הייתי מעדיף במקרה זה ובכל מקרה-החזרת טריים (מלבד במקרים של סכנה לגרוי יתר שחלתי).

מנהל פורום טיפולי פוריות