הריון מולארי חלקי- המתנה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

09/10/2018 | 18:48 | מאת: אפרת

שלום, לאחר שנה וחצי של נסיונות אני ובן זוגי הצלחנו להיכנס להריון ע"י הזרעה. בשבוע 7 בבדקית אולטראסאונד התגלה שההריון אינו תקין וביצעתי הפלה. לאחר ההפלה נמצא בבדיקות פתולוגיות במדובר בהריון מולארי חלקי. היום, 5 שבועות אחרי הגרידה הבתא עמודת על 2 (כמעט התאפסה). הרופאה שלי הנחתה בשום פנים לא לנסות להיכנס להריון במשך חצי שנה. אני בת 33 ועוד חצי שנה אהיה בת 34, אין לי ילדים והשורה הזאת קשה מאוד עבורי. מדוע חשוב להמתין חצי שנה? האם ניתן לקצר את זמן ההמתנה?

11/10/2018 | 14:24 | מאת: פרופ' משיח שלמה

הריון מולרי יכול לעבור לסרטן של השליה. למען. טחון שזה לא יקרה יש לחכות חצי שנה ולבצע בדיקות. טא חוזרות

מנהל פורום טיפולי פוריות