החזרת עובר ביום הרביעי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

08/10/2018 | 09:16 | מאת: ליטל

שלום רב. היום נשאבו לי 15 ביציות ויש לציין שאני בת 31 ויש לי 2 ילדים מטיפולים שהחוזרו לי כבלצוסיסטים ביום ה5. הרופא הסביר לי שאסותא בראשון לא עובדים ביום שבת ולכן יצטרך להחזיר לי ביום שישי ביום הרביעי כלומר עובר בן 4 ימים. רציתי לדעת עד כמה הם עוברים איכותיים ועד כמה הטיפול יעיל? אציין כי בעבר שהוחזרו לי עוברים ביום ה3 זה לעולם לא הצליח אצלי ורק בלצוסיסטים כן.

09/10/2018 | 10:47 | מאת: פרופ' משיח שלמה

מסתבר שאין לך ברירה אם אין אפשרות להחזיר ביום חמש, עדיף יום רביעי על יום ששי. אני מקווה שהעוברים שלך באמבריוסקופ, כך שניתן ללמוד על איכותם גם ביום הרביעי. יש להדגיש שהיתרון של החזרה ביום החמישי הוא ביכולת לסלקציה יותר טובה של העוברים ולא בגלל שהתפתחות העוברים במעבדה עד יום חמש מסגלת אותם יותר להיטלט.

09/10/2018 | 16:39 | מאת: ליטל

מהניסיון רב השנים שלך האם יש הצלחה גבוהה בהחזרת עובר ביום הרביעי?

מנהל פורום טיפולי פוריות