עוברים מוקפאים או טריים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/04/2017 | 12:56 | מאת: צוץ

שלום. האם החזרה של עובריים טריים מעלה את הסטטיסטיקה להכנס להריון על פני החזרת מוקפאים? האם קיים הבדל ואם תוכל קצת לפרט. תודה רבה

20/04/2017 | 17:46 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, בטכנולוגיה של ההקפאה המקובלת היום, המכונה הקפאה מהירה או ויטריפיקציה, איכות העוברים המוקפאים והטריים הינה זהה מבחינת הסיכויים להתבססות של הריון תקין, כך שאין עדיפות של הטריים. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובעולם הכנסו לאתר החדש שלנו: www.feldbergclinic.co.il נייד 050-848-1909

מנהל פורום טיפולי פוריות