שאלה נוספת בבקשה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

14/12/2008 | 19:55 | מאת: אתי

שלום רב שאלתי אותך על תוצאה של בדיקת הריון: 13.6 כתבת לי שהסיכוי להריון קטן ולבצע בדיקה שוב בעוד יומיים. אני רוצה לציין שביצעתי הזרעה בביוץ טבעי,ללא כדורים תרופות או זריקות אז למה בכלל יש את ה 13.6? סליחה ותודה אתי

14/12/2008 | 20:04 | מאת: אתי

ביצעתי את הבדיקה ביום ה13 להזרעה

15/12/2008 | 19:11 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאתי שלומות! הסיבה לבטא של 13.6 יכולה להיות במקרה של תשובה שלילית למעשה עם ערכים גבוליים אשר יהפכו לשליליים בהמשך. זוהי תוצאה של מעבדה ספציפית ואיננה משקפת בוודאות מצב של הריון. יחד עם זאת זו יכולה להיות תחילת עליית הבטא בהריון מאד צעיר, וכדאי לעקוב אחריה בעוד יומיים. בברכה, פרופ' דב פלדברג

מנהל פורום טיפולי פוריות