תוצאות CT

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

06/02/2009 | 08:31 | מאת: ירון

שלום ד"ר. אני סובל מכאבים בעמוד שדרה תחתון ובמיוחד בעצם הזנב בזמן ישיבה . הרופא שלח אותי למיפוי עצמות וש נמצא קליטה קלה אח"כ נשלחתי ל CT CACRUM וע"ש מותני כאשר נשרשם שהאבחנה היא COCCYDYNIA . בתוצאות ה-CT לא נרשם דבר לגבי עצם הזנב התוצאות של CT עמוד שידרה מותני בגובה L1-S1 שכל הדיסקים שמורים , שק תקאלי שמור . האם הסריקה L1-S1 כוללת גם את עצם הזנב או שלא בוצעה סריקה באזור עצם הזנב ? הבדיקה שרשומה היא CT לע"ש מותני + סקרלי . תודה

06/02/2009 | 17:05 | מאת: ד"ר חן הופמן

בתשובה נכתב שהבדיקה עד S1 כלומר או שלא נכללה עצם הזנב יחד עם הסקרום או שלא היתה התיחסות לכך בתשובה, כדאי לפנות למכון המבצע לקבלת הבהרה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד