MRI באיכילוב או באסותא

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

01/02/2009 | 20:51 | מאת: נועה

ד"ר הופמן שלום. האם יש הבדל בין MRI מח המבוצע (לנער) באיכילוב או לזה המבוצע באסותא? הבנתי שאין הבדל ברמת המכשירים אולם פיענוח בבי"ח נחשב מקצועי יותר. אני פונה אליך על אף העובדה שהמליצו עליך כנוירורדיולוג העובד באסותא (מנהל היחידה?!) והאם במידה ונבחר לבצע באסותא האם נוכל לקבל פיענוח שלך כמומחה נוירורדיולוגי? המון תודה מראש.

02/02/2009 | 18:26 | מאת: ד"ר חן הופמן

אין הבדל ברמת הפיענוחים שכן כל הנוירורדיולוגים העובדים באסותא עובדים בבתי החולים הגדולים במרכז בהם תל השומר (כמוני) שם אני מנהל את השרות הנוירורדיולוגי, באיכילוב ובבלינסון. המכשירם בשני המקומות חדישים והבדיקה תהיה מהימנה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד