השוואת בדיקות MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

01/02/2009 | 15:23 | מאת: יובל

שלום, לפני כשבועיים עבר בני בדיקת MRI. את תוצאות הבדיקה יש לשלוח לבחינה בחו"ל יחד עם תוצאות של בדיקה שביצע לפני כ-10 שנים. הבעיה – הבדיקה הישנה אינה מצוייה בפורמט דיגיטלי אותו ניתן לשלוח. כיצד / היכן ניתן להסב את תוצאות הבדיקה הישנה לפורמט שניתן לשלוח לחו"ל באופן אלקטרוני? בתודה מראש

02/02/2009 | 18:22 | מאת: ד"ר חן הופמן

ניתן במכונים מסוימים לסרוק את הצילומים הישנים על פילם לתוך המחשב. צלצל לברר במכוני הרנטגן בבתי החולים באיזה יש. אני יכול לחסוך לך שבבית החולים בו אני עובד (תל השומר) סידור זה אינו פעיל מסיבה טכנית.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד