שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

12/01/2009 | 12:40 | מאת: לימור

שלום ד"ר חברה שלי עברה צילום חזה בין השאר בגלל הסיבה שהיא נוטלת תרופות רבות ובניהם תרופות לטיפול בדלקת פרקים. אשמח לקבל את חוות דעתך לגביי תוצאות הצילום: ללא תסנין תפליט או גודש צל הלב לא גדול שינויים ברונכניאליים כרוניים סביב שערי הראות

14/01/2009 | 23:15 | מאת: ד"ר חן הופמן

לא ניתן להתרשם מהצילום בלי לראות אותו. לפי התשובה אין ממצא משמעותי אבל כדאי שתפנה חברתך לרופא המטפל כדי לעשות את החיבור בין הממצאים בצילום לבין המצאים הקליניים שהביאו אותה לצילום.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד