רנטגן

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

07/12/2008 | 21:19 | מאת: דפנה29

בוקר טוב, ביום חמישי עברתי תאונה ומאחר שהיו לי כאבים בצוואר ובגב תחתון עשו לי ביום שישי 4 צילומים (2 של עמוד שדרה צווארי ושניים של עמוד שדרה מותני). 1. ברוך ה' לא התגלו שברים ואולם, השאלה שלי היא מה הסיכונים מבחינת קרינה בכך שעברתי 4 צילומים באותו היום? האם זה לא מסוכן חלילה? 2. שאלה נוספת היא האם אוכל לנסות להכנס להריון תוך חודש חודשיים או שיש מניעה לכך בשל הצילומים שעברתי? תודה

16/12/2008 | 12:23 | מאת: ד"ר חן הופמן

1.לא. אין סיכון. 2.קרינה בהריון מסוכנת אך אין משמעות לקרינה טרום הריון. בהצלחה.

14/10/2009 | 12:35 | מאת: שירה

האם הדבר נכון גם לגבי סי טי ? כמה זמן כדאי להמתין בין סי טי בטן וסי טי חזה להריון

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד