פערים בין בדיקות

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

26/12/2008 | 15:02 | מאת: נטלי

שלום! אמא שלי היא חולת סרטן. במשך ה 3 חודשים האחרונים ניא עברה מספר בדיקות הראשונה מבניהם היתה c.t שהראה על כך שהגיגול הוא 9 ס"מ. כאשר היא נשלחה לעשות pet c.t בעקבות ה c.t. נראה כי הגידול היה 4.3 ס"מ. תהינו לאור ההבדל והרופאה אמרה שיכול להיות הבדל. לאחר כחודש בטיפול תרופה חדשה אמא עשתה עוד pet c.t ששם הושוואה הבדיקה הוקדמת לנוכחית ונטען כי בפעם הקודמת כלומר ב pet c.t הגידול היה 5.5 ועכשיו 7.3. לצערי איננו יכולים לקבל את הדיסקים אלא רק את התשובות בכתב אשמח אם תוכל להמליץ לי מה לעשות ואם אתה מכיר רופא אשר ממומחה ברנטן בהדסה עין כרם שם אמי מטופלת נטלי

27/12/2008 | 19:05 | מאת: ד"ר חן הופמן

לא ברור לי מדוע אינכם יכולים לקבל את ה דיסק של הבדיקה, זה נהוג בכל מכוני הדימות בארץ. אם התהליך גדול יותר הפעם כלומר לא היתה תגובה לטיפול. אני מציע לך לפנות לרופא החתום על טופס התשובה לשאול לפשר ההבדלים בגדלים.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד