ניתוח וצילומים

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

02/09/2014 | 22:10 | מאת: רון

שלום רב לאחר פציעה וניתוח אורטופדי בקרסול ביצעתי במהלך השנתיים האחרונות כ-13 צילומי רנטגן שבהם קרסול שבהם קרסולי צולם מ4 זווית שונות של הקרסול וכף הרגל ובנוסף צילום סיטי ל2 כפות הרגליים לפני שנתיים וצילום סי טי נוסף לפני כחודש ל2 כפות הרגליים אני בן 20 העם יש בצילומים אלו סיכון? העם אני בסיכון?ועם כן מה עלי לעשות על מנת להבדק? יש לי ממה לחשוש?

שלום רב אין ממה לחשוש.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד