אולטרה סאונד בתי השי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

11/08/2014 | 18:27 | מאת: ש

דר שלום, ביצעתי אולטרה סאונד בתי השחי מאחר ובבית שחי שמאל הבחנתי במעין רקמה בחלק הקדמי של בית השחי, כלומר שאם אני מרים את יד שמאל בגובה הכתף אני אני רואה מעין עיבוי רקמתי מסוים, בדק זאת כירורג ולטענתו חסר משמעות , בכל אופן הביא לי לעשות את הבדיקה תוצאות : מימין- לימפה 19 מ"מ קורטקס שמור, כלי דם בגר הנורמה משמאל - לימפה 12 מ"מ עובי קורטקס 2 מ"מ שמור. כמו כן בצד שמאל הודגם מבנה היפואקואי סולידי 6*36 מ"מ לא ווסקולארי, ממצא יכול להתאים לליפומה. מה דעתך האם תקין? אני יכול להניח לזה?

שלום רב. עליך לגשת עם התוצאות לרופא המטפל להמשך בירור.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד