השוואה בין MRI ל CT

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

01/07/2014 | 13:03 | מאת: א

שלום, כחלק ממעקב תקופתי אחר מחלה שמבוצע באמצעות בדיקות MRI שמעתי טענה CT ו MRI לסירוגין. האם ניתן להשוות בצורה איכותית בדיקת CT לבדיקת MRI קודמת? האם אין פה סיכון לטעות בבדיקה ההשוואתית? תודה

שלום רב. זהו אינו פורום אשר דן בבדיקות סיטי ו mri

07/07/2014 | 15:47 | מאת: א

"מטרת הפורום היא לענות לגולשי הפורום על שאלות בנוגע לנושאים הקשורים בבדיקות דימות (למשל, רנטגן, אולטרה-סאונד, סי.טי, אם.אר.אי וממוגרפיה)." יש פורום אחר תואם, אגב? תודה וגם שתמנעו מלענות לשאלות אחרות בנושאי CT http://www.doctors.co.il/forum-3173/message-27808

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד