בדיקת דפקוגרפיה חוזרת לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

19/06/2014 | 11:13 | מאת: נירה

שלום רב, הופנייתי לביקה חוזרת- אחרי שנה וחצי - של דפקוגרפיה עם הערה שאני לפני ניתוח בבית חולים שרון אליו הוםפנייתי על ידי קופץת חולים כללית נאמר לי שאין להם תורים !! ושאין טעם להתקשר אפילו בעוד שבוע - שבועיים הבנתי גם שלאיכילוב אין אפשרות להגיע דרך הכללית לכן ברצוני לברר היכן אפשר לעבור בדיקה זאת באופן פרטי? ובכלל היכן אפשר לעבור ניתוח זה בצורה המהירה ביותר? תודה

שלום רב. יש לברר בעוד בתי חולים ולא דווקא של הקופה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד