כאב ראש וסחרחורות במשך 4 חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

28/04/2014 | 14:02 | מאת: אופיר

שלו רב לפני כ 4 חודשים הרגשתי כאב ראש חזק ואיבוד הכרה רגעי במהלך העבודה . מאז אני נמצא בכאבי ראש וסחרחורות במשך כל שעות היממה אם כי זה לא רצוף אבל בתדירות מאוד גבהה . תופעה זו גבהה במיוחד בזמן שאני מתכופף או בזמן שאני אוכל . עשיתי את כל הבדיקות האפשריות אך לא נמצא סיבה מיוחדת או חריגה . בשבוע שעבר עשיתי MRI מוח שהתוצאות שלו הן תקינות למעט סעיף אחד שבוא צויין "לאחר הזרקה של גדוליניום לווריד מודגם DVA שטוח חיוור במיקום תת קליפתי בקטע הפרונטלי הימני ." עוד נבדק ונמצא תקין -סינוסים ,ארובות העיניים ,בסיס הגולגולת והפירמידות .מעבר קרניו -צרביקלי . מתחת ומעל לטנטוריום -פרנכימה וחדרים שמורים ,אין סימני דימום ואין עיכוב בדיפוזיה בDWI אשמח מאוד אם תסביר לי את המשמעות של הסעיף שציטטתי והאם הוא הגורם לכאבי ראש תודה אופיר

שלום רב. יש לגשת עם התוצאות לרופא המטפל להמשך בירור.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד