אפשרות לביצוע mri

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

06/02/2014 | 09:38 | מאת: מירית

שלום, אני אמורה לבצע בדיקת mri עמוד שדרה צווארי. לפני 30 שנה עברתי ניתוח אורטופדי בברך ושמו לי מסמר/בורג. לפני 20 שנה התקינו לי קיבוע מתכתי מאחורי 4 שניים קדמיות. האם אפשר לבצע mri? האם יש קשר בין מיקום הבדיקה צוואר לבין מיקום המתכת?

שלום רב. יש בעיה עם מתכות,עלייך להתייעץ עם הטכנאי שמבצע הבדיקה ולהסביר בדיוק איזה ניתוחים עברת והוא בוודאי יודע אם ניתן או לא לבצע הבדיקה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד