רנטגן c.t וקרינה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

28/01/2014 | 19:32 | מאת: בן

שלום רב לאחר פציעה וניתוח בכף הרגל. בשנה האחרונה עברתי כמות של כ11 צילומי רנטגן בעקבות הפציעה והניתוח שבהם הרגל צולמה 3-4 פעמים מכיונים שונים ובנוסף צילום סיטי 1 של 2 כפות הרגליים לצורך השוואה חשוב לציין שכל הצילומי רנטגן התחרשו בעת הגעה לבדיקות.ברצוני לדעת העם קיימת סכנה מהחשיפה לקרני הרנטגן והסיטי במהלך השנה הזאת יש המלצות לבדיקות מסוימות?

ראה תשובה למטה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד