מרי לסת !!

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

21/01/2014 | 17:16 | מאת: דימה

תעזור לי בבקשה כואב מפרקי הלסת כבר שנה ! ואין כלל הטבה לקחתי סד לילה אנטיביוטיקה ! כלום לא עוזר כאבים בצד האוזן ב t.m.j. אני מי מכבי איך אני יכול לבצע מרי אולטרא סאונד מי נותן את הצילום מי מוסמך לאן פונים תעזור לי בבקשה . הבעיה יתחילה כניראה אחרי מכה בלסת !!

שלום רב. יש מומחים המטפלים באיזור פרק הלסת. עליך לברר על מומחה באיזור מגוריך,הרופא המומחה לפרק לסת יחליט איזה בדיקות יש לבצע על מנת למקם ולאתר את הבעיה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד