ct כבד פעמים בארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

05/01/2014 | 11:48 | מאת: תרז

שלום רב , בניתוח הוצאת שחלות נראה בכבד ממצא בגודל 2.5סמ מתאים להמנגיומה עברתי c.t תלת פאזי , שנאמר שאין לראות גושים החשודים בפיזור משני .באולטרה סאונד נאמר שנראת קשרית סולידים עד 2 סמ ונשאל האם זה תהליך משני?, בגלל אי התאמה בין שתי התשובות הוזמנתי שנית לc.t כבד תלת פאזי . שאלתי איזה סיכון יש בכמות ההקרנה של של הct השני תוך 4 חודשים ואם לא אעשה ct איזה עוד אפשרות ישנה לבירור התשובה . אני בת 70 .... תודה רבה תרז

שלום רב. אין סכנה בסיטי נוסף של הכבד. יש אפשרות לבצע mri של הכבד ,אך זוהי בדיקה הרבה פחות זמינה מאשר סיטי.נסי לבקש מהרופא המטפל שלך הפניה ל mri .

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד