MRIבטן ואגן

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

27/12/2013 | 15:56 | מאת: שני

שלום, ביצעתי MRI בטן ואגן בשל כאבי בטן תחתונה צד שמאל לההלן הממצאים: אין מיימת בכבד, המרקם וכלי הדם תקינים ואין האדרה פתולוגית כיס המרה, הטחול הלבלב, האדנלים והכליות ללא ממצא. אין עדות לנוזל בחלל הקטן או האגן אין עדות להידונפרוזיס הכליות בגודל ומבנה שמורים אין עדות לעיבוי או היצרות לולאות מעי דק או גס אין עדות להאדרה פתולוגית איברי האגן שהודגמו שמורים האורטרים עדינים כיס השתן שמור עם דופן עדין האות ממוח העצם שמור. לא הצלחתי להבין מפה האם נבדקו הרחם והחצוצרות? האם הם נכללים באיברי האגן?

שלום רב. הרחם והחצוצרות נכללים באברי האגן.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד