MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

26/12/2013 | 21:14 | מאת: *

היום ביצעתי בדיקת MRI מוח. לאורך כל הבדיקה חשתי כאב באיזור המחט. לאחר שהורידו לי את המחט האיזור נהיה מנופח וכואב. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי?והאם זה יכול להיות קשור לעובדה שהחולצה שלבשתי מאוד לחצה על האיזור שמעל המרפק?

שלום רב. קורה לפעמים שהמחט אינה יושבת היטב בוריד,והחומר שהוזרק גורם למעט נפיחות וכאב.זהו מצב שיחלוף ואינו מדאיג.ייתכן שהשרוול של החולצה גם כן לחץ מעט.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד