פענוח MRI מוח

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

16/12/2013 | 12:45 | מאת: ריקי

שלום רב, בת 28, בריאה בד"כ. לפני כחודשיים סבלתי מירידה פתאומית בשמיעה וטופלתי ע"י סטרואידים והשמיעה חזרה. לפני כשבועיים ביצעתי MRI של המוח ואלו התוצאות. האם המשמעות היא שהבדיקה תקינה? mri of the head was performed with t2 and t1 weighted images through the posterior fossa. mucosal thickening is noted filling the right sinus and small focal region of mucosal thickening is noted in the maxillary sinus. otherwise grossly unremarkable. no gross of cp angle nor internal auditory canal pathology id seen.

שלום רב. יש לגשת עם התוצאות לרופא המפנה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד