קורפוס קולסום

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

25/11/2013 | 20:55 | מאת: ליאת

בשבוע 22, נצפו נוזלים גבוליים במוח (9.5-10 בצד אחד ו 11 בצד שני). אולטראסאונד שני שבועיים אח"כ- ללא שינוי. נשלחתי ל mri ולהתעייצות אצל מנתח מוח ילדים. הרדיולוג שבדק ה mri - הסכים עם הרופא - שרק הנוזליים גבוליים ולא יותר. מנתח מוח אמר שהוא רואה קורפוס קולסום קטן מהנורמה. מה עליי לעשות הלאה כיוון שיש כאן דיעות חלוקות? תודה

שלום רב. יש לגשת עם כל תוצאות הבדיקות לרופא המטפל להמשך בירור.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד