צילומים וקרינה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

24/11/2013 | 17:24 | מאת: שחף

ןשלום רב לאחר פציעה וניתוח ברגל עברתי במשך השנה האחרונה 10 צילומי רנטגן שמהלך כל צילום כף הרגל צולמה ב3-4 זויות . וסיטי פעם אחת ב2 כפות הרגליים לצורך השוואה רציתי לדעת עם זה נחשב הרבה צילומים ובמידה וקיים סיכון אני צריך חעבוד בדיקות?

שלום רב. צילומי רנטגן רגילים אינם עם קרינה גבוהה והסיכון לנזק קטן. סיטי זו בדיקה עם קרינה יותר גבוהה.

29/11/2013 | 12:18 | מאת: שחף

איזה בדיקות אני יכול לעשות על מנת לדעת במידה וקרה נזק?בדיקות דם רגילות?

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד