חשד לגידול

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

23/11/2013 | 08:48 | מאת: מירב

שלום,נפגעתי בתאונת דרכים כהולכת רגל מרכב נוסע,באיזור גב תחתון ועצם הזנב.ע"פ צילומים לא נמצאו שברים.בשל כאבים נשלחתי לבדיקות הדמייה :מיפוי עצמות,סיטי,ואם אר איי.ע"פ הבדיקות נמצא תהליך תופס מקום באיליום ימין,המרחיב את העצם עם הידקקות ניכרת של הקורטקס הפנימי,ומעט הסתיידויות.כמו כן,התהליך מוגבל היטב במימדים של 3.8*6.9*6.2 ס"מ.ע"פ האם אר איי, מדובר בתהליך תופס מקום סחוסי.האורטופד הפנה אותי לאור התוצאות,למרפאה אורטופדית אונקולוגית.אני חוששת מאוד.אודה להתייחסותך,מירב.

שלום רב. עלייך לגשת עם התוצאות לרופא אשר הופניית אליו להמשך בירור.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד