צילומי ריאות רבים לפעוטה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

22/11/2013 | 22:15 | מאת: ג

לילדה שלי יש נטייה לחלות בדלקת ריאות וברונכיטים, זה התחיל מאז שנכנסה לגן מגיל שנה, רופאי ילדים כל פעם שולחים אותה לצילום ריאות ויצא ששנה שעברה עשו לה לפחות 6 צילומים(קידמי צידי), השנה היא עכשיו שוב חלתה בדלקת ריאות, שוב שלחו אותה לעשות צילום ושוב אני חרדה מכמות צילומים ששולחים אותנו לישות, השאלה שלי עד כמה זה מסוכן לעשות כל כך הרבה צילומים בשנה? זה אלול לעשות נזק?

שלום רב. צילום ריאות זה צילום עם מעט קרינה יחסית. ניתן לצמצם רק במנח אחד pa

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד