בדיקת MRI מוח בהרדמה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

10/10/2013 | 00:38 | מאת: רן

שלום רב, אני מבוטל בבריאות כללית וקיבלתי הפנייה לביצוע בדיקת MRI מוח. אני קלסטופובי ואין שום סיכוי שאכנס למכשיר בהיותי ער. כדור הרגעה וטישטוש לא יעזור. רק מהמחשבה על הצפוי אני לא ישן בלילות. מחפש את האפשרות לביצוע הבדיקה בהרדמה מלאה. היכן במסגרות של בריאות כללית עושים בדיקה כזו למבוגרים בהרדמה באזור המרכז? מה אני צריך לעשות כדי שיאשרו לי בדיקה בהרדמה ולא בדיקה רגילה? התקשרתי לשניידר\בלינסון והם הודיעו לי למשל שהם לא מבצעים בדיקה בהרדמה. תודה

שלום רב. אפשר לנסות בהדסה עין כרם ולברר אצלם.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד