פענוח

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

07/09/2013 | 21:55 | מאת: ר.ר

שלום רב, בצעתי MRI עקב כאב גב תחתון משמעותי ברקע פסוריאטיק ארטריטיסררr התשובה שהגיעה רשומה מטה : הודגמה התרחבות במפרק סקרואיליאקלי מימין הודגם סיגנל נוזלי במספר מקומות בתוך המפרק משני הצדדים מצד ימין הודגמו שינויים בצקתיים מלשד הגרמי עדינים עם האדרה אחרי הזרקת גדוליניום. בחלקו התחתון של עמוד השדרה המותני הודגמו שינויים ארארוטיים במפרקים הפצטאליים. ובסוף אבחנה של סקרואילאיטיס. הרופאה לקחה הדיסק לפענוח נוסף ואז אמרו שיש משהו בגב אך לא האבחנה הנ"ל. הכאב משמעותי ולי אין תשובות האם תתכן קריאה שונה של תוצאות? למי ניתן לגשת לדעה נוספת?? תודה

שלום רב. ניתן לקבל דיעה נוספת נא ליצור עמי קשר על פי המספר המופיע באתר.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד