בדיקת C.T

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

20/08/2013 | 23:55 | מאת: תמרה

שלום לך ד"ר סקוט פילדס עברתי C.T ע"ש מותני ובמקרה גילו בעיה בבטן וזו לשונה: בסריקה מוגבלת של אברי הבטן :שנויים טרשתיים בהיקף האאורטה הבטנית .מוקד מסויד עגול קדמית לפסואס מימין בקוטר 6 מ"מ הרושם הוא כי נמצא בסמוך לאורטר ולא בתוכו. ללא ליפאדנופטיה ברטרופריטונאום שבטווח הסריקה. מה זה אומר? ומה עלי לעשות? לציין שיש לי אסכמיה מוחית .תודה

שלום תמרה. עלייך לגשת עם תוצאות הבדיקה לרופא המטפל והוא יחליט אם יש צורך בבירור נוסף של הממצאים.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד