אבחנות שונות של MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

08/08/2013 | 13:59 | מאת: נעמה

בעלי ביצע בדיקת MRI לפני כשנתיים בהדסה ולפני כשבועיים בשערי צדק כשהיה בהתקפה מאוד חזקה של הגב . יש סתירות בין 2 האבחנות כלאמר פריצה ענקית שהתגלתה באבחון לפני שנתיים מוגדרת כבקע באבחנה הנוכחית ובקעים שהיו בעבר לא נמצאו באבחנה הנוכחית כשבעלי פנה לשערי צדק לבדוק את העניין הזה נאמר לו שרק הרופא שלו יוכל לדבר עם הרופא שביצע את הפענוח שאלתי היא כיצד יכול לצאת 2 אבחנות שונות כ"כ זו מזו והאם מבצעים MRI כאשר לא נמצאים בהתקפה חזקה של כאבים התוצאות יהיו שונות

שלום רב. עברו שנתיים בין בדיקה לבדיקה ובהחלט ייתכנו שינויים. רצוי שהרופא שפיענח את הבדיקה האחרונה יערוך השוואה עם עם הצילומים של הבדיקה הקודמת.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד