בדיקת MRI שלא נערכה כראוי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

07/08/2013 | 15:07 | מאת: צוריה

בדיקת MRI ע"ש תחתון, שלה חיכיתי זמן ממושך תוך כדי כאבים קשים התבררה כחסרת ערך אבחנתי. החתכים האקסיאליים לא בוצעו במקביל למנח הדיסקים ולעקומה בע"ש,אלא באופן אופקי בלבד. אאלץ לעבור בדיקה זו שנית ולהמשיך להמתין תוך כדי סבל. כיצד ניתן למנוע תוצאה דומה בשנית? האם זה תלוי בטכנאי? האם זה בגלל המיכשור המיושן(אסותא בקראוון בקומת הכניסה)?

שלום צוריה. אין קשר למכשור ישן. הייתי ממליץ לברר יותר בפירוט כיצד בוצעה הבדיקה,ואם אכן חסרים פרטים לברר מדוע ,ואולי אפשרי להשלים את החסר בבדיקה נוספת.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד