זרמים

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

14/07/2013 | 18:49 | מאת: דרורית

שלום אני נאלצת לעבור מדי פעם בדיקת MRI בגלל מחלת m.s. במהלך המחלה עברתי את הבדיקות במקומות שונים. בניסיונות לעבור את הבדיקה בשנים האחרונות חשתי במהלך הבדיקה זרמים באזורים שונים בגוף בעוצמות משתנות. באחד המקרים בקשתי להפסיק את הבדיקה. היום אני לא מוכנה לעבור אותה יותר. האם ידוע מה יכולה להיות הבעיה ,מה ניתן לעשות האם זה יכול להיות קשור להתקדמות המחלה? בתחילת האיבחון(המחלה) לא היתה לי בעיה עם הבדיקות. (במהלך השנים הבדיקות בוצעו במחשירי MRI שונים) תודה

שלום דרורית. לא ידוע לי על התופעה הזו.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד