דלקת בגיד

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

13/07/2013 | 23:37 | מאת: אפרת

שלום.אני סובלת מדלקת כרונית באחד מגידי האגודל בשתי הידיים, מזה שנים ארוכות כתוצאה מנגינה.עברתי ניתוח דהקארוון ביד אחת והומלץ לנתח גם את השניה. הניתוח הקל רק במעט ולכן אני מעדיפה לא לבצע אותו ביד השניה. נאמר לי גם שחסר לי גיד אחד ( יש שם שלושה?) בשתי הידיים, עניין מולד. בנתיים אני סובלת מכאבים כבר שנים, ומוגבלת בהרבה פעולות יומיומיות. האם הטיפול החדש שהוזכר כאן יוכל לפתור לי את הבעיה?

שלום אפרת. יש לבצע אולטרסאונד של הגידים,ואם יש בבדיקה זו סימני דלקת ,אז ניתן להזריק סטרואידים תחת הדרכת אולטרסאונד.ויש סיכוי שזה יעזור להוריד את הדלקת.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד