MRI כף רגל

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

24/06/2013 | 15:22 | מאת: הודיה

שלום , בעלי סובל כבר חודשיים מכאב חזק ונפיחות בקדמת כף הרגל שלחו אותו לעשות MRI והתוצאות הם : תהליך הסננתי מתאדר ברקמות הרכות באיזור המסרקים 2 ו-3 מערב את השומן התת עורי והשריר עם תפליטים נלווים במפרקי MTP2 ו- MTP3יכול להתאים לתהליך דלקתי ברקמה הרכה או פוסט חבלתי/מאמץ. קיימות אבחנות מבדלות עם סבירות נמוכה יותר של תהליכים הסננתיים לבירור קליני ומעבדתי ולפי הצורך שאיבה אבחנתית. רצויה ביקורת לאחר טיפול. הנדון

שלום הודיה עליכם לפנות לרופא אורתופד עם התוצאות להמשך בירור וטיפול.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד