בדיקה למיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

23/06/2013 | 18:48 | מאת: BILI Q

הלו,נשלחתי לבדיקה הזה ויש לי שאלה- למה אסור ליטול 4 ימים את התרופה פינק ביסוט לכאבי בבן לפני מיפוי עצמות?ועוד שאלה-אסור לשים כרית קרה בגב לפני הכניסה לבדיקה(רשום שהבדיקה בודקת אזורים קרים וחמים ואני סובל מכאבים וכול היום שם כרית קרה על הגוף)

שלום רב. בקשר לתרופה נגד כאבי בטן,ייתכן והיא נוגדת את הכימיקלים המוזרקים בזמן הבדיקה. לגבי הכרית הקרה,לא מובן לי.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד