בדיקת MRI וסיכות ניתוחיות

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

23/06/2013 | 18:44 | מאת: דפנה

שלום, אני צריכה לעבור בדיקת MRE, לפני כ-9 שנים עברתי ניתוח אפנדציט והשאירו לי סיכות ניתוחיות. האם ניתן לעבור בדיקת MRE, כשיש סיכות ניתוחיות בבטן? תודה

שלום דפנה. נראה לי שאין בעיה עם הסיכות,אך ליתר בטחון ליידע על כך לפני הבדיקה את הצוות המבצע.

15/05/2014 | 00:24 | מאת: פ

שלום, האם ייתכן שמפענח בדיקת מרי לא ייראה את סיכת ניתוח ששמו אותה שנה קודם לכן? ואם ראה האם יש סיבה לא לציין זאת בתוצאה הכתובה של בדיקת ה מרי? והאם יש סיכוי שמפענח מרי יכול להתבלבל בין גוש לבין סיכת ניתוח?

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד