לעבוד עם קרינה בהריון

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

20/06/2013 | 07:48 | מאת: שני

שלום ד"ר סקוט גיליתי אתמול שאני בהריון, אני טכנאית רנטגן, כרגע אני עושה בעיקר ממוגרפיה ומעט רנטגן רגיל. שאלתי היא: האם מותר לי להמשיך לעשות ממוגרפיות וצילומי רנטגן רגילים ? החשש שלי הוא שאני מצלמת בתוך חדר הממוגרפיה ולא מחוץ לו ומה לגבי רנטגן רגיל? תשובתך חשובה לי בהקדם תודה שני

שלום שנח מותר לאישה בהריון לעבוד כטכנאית רנטגן.כמובן רק בצילומים רגילים,ולא בשיקוף.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד