מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

14/06/2013 | 15:26 | מאת: אלי

שלום רב דוקטור אני בן 62 נשלחתי על ידי אורטופד לבדיקת מיפוי עצמות בגלל כאבי גב.הזריקו לי חומר כפי הנראה טכנציום. ומאז אני מרגיש צלצולים חזקים באוזניים.את הבדיקה ביצעתי היום באסותא רמת החייל. דוקטור האם הצלצולים באוזניים כתוצאה מהחומר שהזריקו לי. ומה עלי לעשות תודה רבה

שלום רב לחומר המוזרק אין שום השפעה פזיולוגית .לגבי הצלצולים יש לפנות לרופא.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד