MRI - חוות דעת שונות בה"ח שיבא

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

12/06/2013 | 16:18 | מאת: עדי

שלום, לאחותי בת 29 לפני שנתיים גילו גידול מופשט וגדול מאוד לאחר ניתוח הוסר הגידול. ובחצי שנה האחרונה קיבלנו תוצאות MRI הביתה ובהם היה רשום סיכום אבחנה : כי לא קיים כל שינוי בהשוואה לבדיקות קודמות, חוץ מבצקות שתמיד היו קיימות ככל הנראה מהניתוח. במקביל בפגישתינו עם הרופא שלה בשיבא הסתבר שהאיבחונים איננם נכונים והגידול גדל מזה חצי שנה והיום הוא בגודל של 2 ס"מ. האם לא ניתן לראות בברור גידול בהדמיה של MRI? האם אפשר להתבלל בין גידול לבצקת?

שלום עדי. גידול ובצקת אכן יכולים להיות דומים.

13/06/2013 | 14:17 | מאת: עדי

אם זה יושב באותו מקום ממנו הסירו את הגידול בהכרח מדובר בגידול ??

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד