MRE

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

11/06/2013 | 21:06 | מאת: אלה

שלום רב! פעמיים ניסינו לעשות בדיקה לבן שלי אך פעם הוא הקיא חומר ובפעם שנייה לא הצליח לשתות כלל עקב בחילות (בכילות והקאות זו בעיה קבועה, שמלווה אותו תמיד, זאת ה סיבה של בירורים .האם יש אופציה להכניס חומר עם זונדה ולתת פנרגן או פרמין דרך וריד? (פרמין בנר נתתי ליפני בדיקה שניה, לא עזר). תודה מראש

שלום רב. לא ממש ברור לי איזה באיזה בדיקה מדובר. בכל מקרה אפשר בהחלט להכניס זונדה .

17/06/2013 | 12:18 | מאת: אלה

מדובר בבדיקת MRE, כתבתי בכותרת. התקשרתי לכל המכונים שעושים MRI - רובם לא מסקימים כלל, ב2 מקומות הסקימו אם הוא יבוא עם זונדה. לתת תרופות דרך וריד לא הסקימו בכלל.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד