בדיקת מיפוי עצם שבעלי עבר כמה היא מסוכנת לי

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

04/06/2013 | 07:48 | מאת: קרן

בעלי עבר אתמול בדיקת מיפוי עצם אני בשבוע 38 להריון בלי לשים לב ישבתי כעשר דקות בחדר ההמתנה עד שהעירו את צומת ליבי ולאחר נאלצנו לנסוע באותו רכב אומנם הוא ישב מאחורה וזה אוטו גדול השאלה היא אם חלילה זה יכל לגרום לנזק לעובר ועד מתי אני צריכה להתרחק ממנו הודה מאוד כי אני מאוד מודאגת תודה קרן

שלום קרן. הסיכוי שנגרם נזק לעובר שואף לאפס. ההוראות בדרך כלל לנבדקים עם חומר רדיוטקטיבי ,הן להתרחק מילדים ונשים בהריון ליום אחד.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד