סיליקון ובדיקת M.R.I

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

11/05/2009 | 18:27 | מאת: א.ר

שלום דוקטור, עקב כאבים בגב התחתון עברתי בדיקת CT ובה נמצא כי ישנה התעבות בשורש L6 ימין ויש חשד לנוירינומה . הומלץ בירור M.R.I. יש לי שתל של סיליקון בסנטר (מלפני 30 שנה). האם קיימת בעיה לביצוע בדיקת ה- MRI ? מה הקשר בין שתלי סיליקון ובין בדיקה זו? מצפה לתשובתך. א.ר.

21/05/2009 | 05:28 | מאת: ד"ר חן הופמן

אם השתל הוא של סיליקון בלבד אין מניעה- בדוק את דו"ח הניתוח אן התייעץ עם הרופא או המחלקה המנתחים

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד