בהמשך להודעתי הקודמת

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

10/02/2012 | 17:19 | מאת: רות

אני מאוד כועסת כיוון שהרופאים אילצו אותי לעבור 3 בדיקות של סי טי כאשר כולן היו תקינות וכך נחשפתי לקרינה עצומה בפרק זמן קצר, אם לא היה לי סרטן עכשיו הרופאים יגרמו לי לאחוז גבוה ללקות בו, היכן הצדק?

11/02/2012 | 18:27 | מאת: ד"ר חן הופמן

רות שלום אני לא כל כך מבין אותך. את עם מודעות גבוהה לקרינה הלכת ובצעת בדיקות סתם? את לא כותבת למה את פנית לרופא, מה היתה הבעיה ולכן אי אפשר לענות לך אם הבדיקות היו מותרות. בדיקה מיותרת רק כאשר אין אינדיקציה ולא כאשר יוצאת תקינה!

19/02/2012 | 18:23 | מאת: רות

חליתי במחלה שנקראת בכטרהב שהתרופה בשבילה היא דרך החלשת מערכת החיסון ורצו לוודא שאין לי סרטן. אך התהייה שלי היא הכיצד בבדיקה אחת מצאו נגעים בטחול ובכבד ובבדיקה מעמיקה יותר שנדרשתי לבצע - סי טי בטן - נמצא שאין כל עדות לנגעים, האם יתכן שעשו כאן טעות באיבחון?

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד