צילום ריאות

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

08/02/2012 | 20:51 | מאת: אבי

אני חייל עשיתי צילום ריאות עכשיו עשו לי משתי זוויות מהגב ומהפרופיל ....מהגב שמו לי כיסוי על האשכי זה נראה כמו שמלה מאחורה ....עכשיו שהוא סיבב אותי לפרופיל הוא לא סיבב תכיסוי והאשכים לא היו מכוסות ... מה הסיכויי לנזק מהצילום הזה?

09/02/2012 | 17:22 | מאת: ד"ר חן הופמן

אבי שלום אמנם זה לא מקצועי לא לדאוג שהכיסוי יכסה את מה שצריך לכסות, אבל המקרה זה אין חשש לפגיעה באשכים- הקרינה נמוכה וגם מכוונת לריאות, הרחק מאזור האשכים.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד