חוות דעת מקצועית

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

29/01/2012 | 15:16 | מאת: מבולבלת

שלום דוקטור האם אפשר להגיע אליך באופן פרטי עם שתי בדיקות USבהפרש של שבוע אחת מצביעה על ויסרונג מורחב עד 4 ממ כבד תקין וכמוכן כל שאר האברים,השניה לאחר שבוע מראה הכל תקין כולל ויסרונג למעט כבד מעט שומני הכל התחיל מבדיקה שבצעתי לפני שלשה חודשים שהראתה כבד מעט שומני הבדיקה השניה הייתה למעקב שבה משום מה הכבד נראה תקין והוסרונג מורחב דבר שלא נמצא בבדיקה החוזרת אני פשוט מודאגת ורוצה שמישהו יראה את הבדיקות תודה על תשובתך

30/01/2012 | 14:18 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום לך צלצלי לטלפון 0545787034 לתאם חוות דעת שניה. בברכה

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד