המשח בירור

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

27/01/2012 | 16:29 | מאת: ALEX

שלום! תודה על יחס !!! רציתי לשאול: איפה רואים נזק יותר גדול עמוד השדרה ב תשובה סיטי או אמ.אר.אי? ו איך אתא מאריך נזק ל עמוד השדרה לפי תשובות? - מה נזק לפי בדיקה EMG ? נזק לחזה - שברים צלאות ? אני נכה-עיוור(קשה לי לכתוב)-יש אפשרות לקשר טלפוני? תודה-אלכס!!!

30/01/2012 | 14:18 | מאת: ד"ר חן הופמן

אלכס שלום לכל בדיקה יש את היתרונות שלה ואת החסרונות שלה, לכן לא ניתן לענותץ לך כל כך על השאלה מה יותר טוב, תלוי מה מחפשים ומה הבעיה הקלינית. כתוב יותר פרטים או התקשר למרכז האתר עדי בטלפון 0545787034

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד