תוצאות CT מותני

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

25/01/2012 | 13:35 | מאת: ורד

ד"ר הופמן שלום, אודה על חוות עתך לגבי שני ההמצאים הללו: חוליות בגובה 4L-5L שינויים דגנרטיבים קשים עם הקטנת המרווח הדסקלי, בלק דיסק אנולרי כם היפרטרופיה של לגמנטום פלאסום גורמים להיצרות קלה של התעלה הספינלית הפורמינות חופשיות חוליות בגובה L5-S1 בלק דיסק אנולרי גורם ללחץ קל על השק הטקאלי אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי חומרת העניין וכן לאיזה רופא עליי לפנות להמשך טיפול תודה מראש

25/01/2012 | 13:41 | מאת: ורד

תיקון טעות כתיב, הכוונה לבלט דיסק ולא בלק כפי שהוקלד בהודעה המקורית

25/01/2012 | 18:08 | מאת: ד"ר חן הופמן

ורד שלום החומרה לא ידועה לי אבל הממצאים מעידים על בלטי דיסק במרווחים התחתונים. הרופא אליו לפנוטת הוא אורטופד המתמחה בבעיות של עמוד שדרה.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד