שאלה

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

25/01/2012 | 05:11 | מאת: ליאת

25/01/2012 | 05:14 | מאת: ליאת

אני בת 30 וסובלת מלחץ באזור החוליה הראשונה בראש וכאב קצת מתחתיה עשו לי אמ אר אי צווארי והכל יצא תקין גם אמ אר אי מוח יצא תקין הרופאים אומרים שזאת כנראה בעיה שרירית וכרגע אני בטיפולים אצל כירופרקט רציתי לדעת האם ישנה הדמיה שיכולה לבדוק את מצב השרירים שם באזור כי על הבעיה ספציפית לא עלו שמעתי על הדמיה שנקראת רקמות רכות בצוואר אבל אני תוהה האם באמ אר אי בעצם לא רואים הכל מה דעתך?

25/01/2012 | 18:07 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלום רקמות רכות בצוואר מכוונות לרוב לאברי הצוואר מלפנים. לגבי השרירים סביב עמוד השדרה הבדיקה לעמוד השדרה אמורה לכסות אותם. האם עברת גם CT? אם לא הייתי שוקל קורחלציה של CT למבנה הגרמי.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד