כאב בגב מותני

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

23/01/2012 | 21:32 | מאת: שלומית

בעקבות כאבים בגב באזור המותן והגב התחתון עם הקרנה לאזור הבטן קיבלתי לעשות MRI. ממצאים: מודגמת אי ריגולריות קלה דיסקוגנית בדיסקים המותנים. אין עדות לבקע דיסקלי. אין עדות להצרות התעלה או הפורמינות. הקונוס בסיגנל וצורה תקינה. אין עדות לממצאים גם בחוט הגבי. אשמח לקבל עזרה לקבל הפענוח של הבדיקה. תודה.

25/01/2012 | 18:02 | מאת: ד"ר חן הופמן

שלומית שלום התשובה בעצם מסבירה שאין הסבר לכאב שלך. אין בקע דיסק ואין סיבה לכאב.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד